Stretchtent te koop

  • door
stretchtent te koop

Voor onze feestzaal huurden we vroeger steeds een tent van een lokale zaak voor feesten in de tuin. Maar op termijn lijkt het ons goedkoper om met een eigen tent te werken. Online zag ik dan ook een stretchtent te koop op de website van Triple S Tents. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice en de hulpvaardige man aan de lijn kon me meteen alle voordelen en mogelijkheden uitleggen. Nadat ik het even met mijn man heb besproken, zijn we tot de aankoop overgegaan. De levering verliep verder erg snel en keurig.

Deftig materiaal

De tent is nu opgesteld en ik ben onder de indruk van de stevigheid. Onlangs hadden we een grote storm en de tent heeft deze overleeft zonder weg te blazen of zonder scheuren. Ze past ook goed bij alle evenementen, of het nu een bruiloft is of een festival. Ik pas gewoon enkele kleine details aan en de sfeer is meteen anders in de tent. Ze staat ook erg goed op foto’s en is ideaal voor bijvoorbeeld recepties en ceremonies. Momenteel zijn we aan het overwegen om een tweede exemplaar aan te kopen voor in de andere helft van de tuin. Als we er nog eentje kopen dan is het sowieso weer bij Triple S Tents!