Jouw trouwfeest in Rotterdam organiseren

Jullie verloving is officieel? Van harte gefeliciteerd! Wat zal het fijn voelen om met de liefde van je leven te mogen trouwen. Tijd om het grote trouwfeest in Rotterdam waar te maken. Maar hoe kom jij er nou achter wat er allemaal geregeld dient te worden? De ceremonie, locatie en niet te vergeten de ambtenaar moet geregeld zijn. Ga jij het groot vieren met veel vrienden en familie, of hou je het graag klein maar wel gezellig?

Laat alles over aan de expert!

Je zoekt een locatie waar jij kunt trouwen en daarna de welbekende feestje kan bouwen. Bij Abel ben je meer dan welkom! Hier kun jij niet alleen jouw huwelijk volbrengen, maar ook een geweldige dag ervan maken. De locatie, aankleding, diner en ambiance wordt door Abel geregeld! Wel het fijne om te weten is dat het geheel naar jullie wens wordt ingezet.

Samen met Abel gaan jullie om de tafel om de wensen te bespreken. Alles wordt geheel genoteerd hoe dat jullie het graag willen hebben. De wensen worden op de juiste manier besproken en uiteindelijk kom je erachter dat zij vrijwel alles kunnen waarmaken! Hierdoor zal jullie dag optimaal genieten zijn en dat is onwijs prettig.

Wij hebben ook bij dit bedrijf onze reservering gereed staan! Met veel vrienden en familie gaan wij een feestje bouwen. Het huwelijk wordt bij hun op locatie volbracht en ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is.