Fruitmand laten bezorgen is gemakkelijk

  • door
luxe fruitschaal

Een fruitmand laten bezorgen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als tegenwoordig. Vroeger moest je eerst op zoek naar een groenteboer. Daar kon je een fruitmand bestellen. De groenteboer ging hem vervolgens klaar maken. Je kon je fruitmand dan meestal de volgende dag ophalen, zodat je hem zelf kon bezorgen bij degene voor wie hij bestemd was. Daar was je dus zomaar twee of drie dagen mee bezig. Online een fruitmand laten bezorgen bij Fruitzaam is maar een paar minuten werk. Jouw fruitmand kan in heel Nederland worden bezorgd, vaak nog op dezelfde dag als waarop hij besteld is.

Fruitmand

Volop keus in de webshop

In de webshop van Fruitzaam heb je ruim voldoende keuze. Er zijn ongeveer 20 soorten fruitkisten waar je uit kunt kiezen. De kisten verschillen wat betreft inhoud en luxe. Extra’s die in de luxe kisten worden toegevoegd zijn flesjes met fruitsap, thee of een gezonde notenbar. Een fruitmand laten bezorgen is uiteraard niet anoniem. Maar als je duidelijk wilt laten blijken dat de fruitmand van jou afkomstig is kun je een kaartje laten bijvoegen. Voor een extra feestelijke fruitmand heb je de keuze uit een groot aantal soorten ballonnen, die aan de fruitkist worden vastgemaakt.

luxe fruitkistje + beterschap

Kwaliteit van het fruit in de fruitmand

Bij een fruitmand laten bezorgen moet het fruit er niet alleen vers uitzien, het moet ook lekker zijn. Bij Fruitzaam worden de fruitschalen alleen gevuld met fruit, dat op een biologische manier is verbouwd. Er worden dus alleen natuurlijke mest en bestrijdingsmiddelen gebruikt. Dit biologische fruit smaakt veel lekkerder dan veel fruit dat op een traditionele manier wordt verbouwd. Dat is goed, want fruit is gezond. Een fruitmand laten bezorgen bij een zieke draagt er op deze manier een klein beetje aan bij dat die sneller herstelt.